Recept Spaghetti Carbonara
<i>Maak de echte klassieke spaghetti carbonara met eieren. Geniet van deze heerlijke maar eenvoudige pasta. Lees hier ons recept! </i>
Benodigdheden:
400 gram spaghetti
150 gram gerookte spekblokjes
4 eieren
2 eetlepels peterselie
100 gram parmezaanse kaas
1 sjalot
1 teen knoflook
Bereidingswijze:
1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
2. Bak de gerookte spekblokjes krokant.
3. Snij ondertussen de sjalot fijn en pers de knoflook.
4. Fruit de sjalot aan met de geperste knoflook.
5. Giet de spaghetti af in een vergiet en doe de spaghetti in een pan met de sjalot.
6. Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork.
7. Voeg de parmezaanse kaas toe en roer deze goed met de eieren.
8. Haal alles van het vuur en meng de spaghetti met de uit, spek en het eiermengsel.
9. Breng het geheel op smaal met wat peper en de peterselie.
TIP! Zorg ervoor dat de eieren niet stollen tijdens het mengen met de pasta. Dat maakt het gerecht minder lekker.
400 gram spaghetti
150 gram gerookte spekblokjes
4 eieren
2 eetlepels peterselie
100 gram parmezaanse kaas
1 sjalot
1 teen knoflook
Bereidingswijze:
1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
2. Bak de gerookte spekblokjes krokant.
3. Snij ondertussen de sjalot fijn en pers de knoflook.
4. Fruit de sjalot aan met de geperste knoflook.
5. Giet de spaghetti af in een vergiet en doe de spaghetti in een pan met de sjalot.
6. Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork.
7. Voeg de parmezaanse kaas toe en roer deze goed met de eieren.
8. Haal alles van het vuur en meng de spaghetti met de uit, spek en het eiermengsel.
9. Breng het geheel op smaal met wat peper en de peterselie.
TIP! Zorg ervoor dat de eieren niet stollen tijdens het mengen met de pasta. Dat maakt het gerecht minder lekker.
Lees verder
Read more
Weiter Lesen
Leggi di più